Ook klaar met binnen zitten? Even doorbijten nog, dan kunnen we weer de wei in met zijn allen. Vóór die tijd moeten we wel even van corona af zien te komen. Daarom willen we geld ophalen voor onderzoek in het Erasmus MC. Meer onderzoek is meer oplossing en minder ziekte, dus moeten we er met zijn allen een boel geld tegenaan gooien. Ons idee: verkoop geinige T-shirts en geef de opbrengst weg.

Wie zijn wij? Hallo, wij zijn Pieter, Matthijs, Joost en Jeroen. Alle vier zijn we geen dokters, dus wij kunnen eigenlijk niks beginnen (behalve binnen blijven en anderhalve meter afstand van iedereen houden). Pieters vriendin is echter wel dokter, en zij staat op de longafdeling vooraan in de loopgraaf te helpen. Dus dachten we ook een handje mee te helpen door deze shirts te bedenken. Gewoon voor leuk en voor later, dat we ook nog eens terug kunnen denken aan dat voorjaar waarin iedereen hetzelfde was, overal op de wereld.

Dus Pieter en Matthijs hadden dit bedacht en ze belden Joost op, want Joost drukt T-shirts. Dat doet ie normaal ook, en nu doet hij het voor 1 gratis shirtje. Vervolgens belden we Jeroen op, want Jeroen is ZZP grafisch ontwerper en die wilde ook wel 1 gratis shirtje. Eind van het verhaal: van ieder verkocht shirt gaat €8,27 naar het Erasmus MC. En Pieter en Matthijs dan? Tja, die twee zijn bofkonten, die hebben gewoon een baan in loondienst, dus die moeten zelf voor hun shirtje betalen.

Nu weten jullie alles! Koop een shirt, ga voor de brievenbus zitten* , ontvang en leef lang en gelukkig. Verspreid de boodschap, niet het virus!

Graag zien we jullie met je nieuwe shirtje terug op Instagram! #beatcoronaNL @BeatcoronaNL

Hup dokters!

Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end.

Disclosure:
Voor een T-Shirt rekenen wij €19,99 exclusief verzendkosten.
Van dat bedrag is:

€3,47 BTW**
€8,25 kostprijs van het shirt en drukken
€8,27 donatie aan het goede doel

€7,25 kostprijs van het shirt en drukken***
€9,27 donatie aan het goed doel***
€19,99 totaal
* levertijd ± 5 dagen maar kan gezien de crisis uitlopen
** Uiteraard doneren we de BTW ook aan het Erasmus MC indien we die -zoals verwacht- terug kunnen vorderen.
KPMG Meijburg adviseert ons daarover!
*** Doordat we al heel veel shirtjes hebben verkocht hebben we een volumekorting bij de drukker gekregen, waardoor we meer geld kunnen doneren!

Klik hier om terug naar de shop te gaan.